Harmonie "Meer Vreugd" Gassel logo

La Ferté Bernard

Pinksteren 2014 stond in het tekeken van de uitswisseling van harmonie "Meer Vreugd"uit Gassel en de harmonie van La Ferté Bernard!

Na hun aankomst en ontvangst konden de muzikanten na hun lange ries naar Gassel volgende een warm ontvangst gevolgt door een gezemlijke repetitie het Ochestra La Ferté Bernard. Na afloop voegde een aantal leden zich bij zijn/haar gastgezin en andere zochten hun onderkomen in het hotel. De invulling van de avond was voor ieder zich zelf. De zondag bracht ons geweldig excursie onder hoge zomerse omstandigheden. Een busrit door “le Perche” Routebeschrijving : De Theil , De Hermitière , Pierre Procureuse Priorij van St. Gauburge Preaux Manoir du Perche en Courboyer te Noce. Bij terug komst volgde een gezamelijk repetitie het concert plaats vond. OLFB beet het concert af waarna harmonie "Meer Vreugd" olv Bart van Zutven haar bijdrage leverden, tijdens het spelen begon het al behoorlijk te waaien met kunst vliegwerk werden partijen op de lessenaar vast gehouden. Het gezamelijk optreden viel halverwege het eerste nummer in duigen door een fikse regebuien die een einde maakte aan het concert, helaas!

Nadat iedereen zich omgekleed had was er een een ontmoeting met gemeente La Ferté Bernard. dat werd gevolgd door de sfeervolle klanken van het de kapel met aanvulling van wat leden van beide orkesten. Na een uistekend avondmaal werd het bedtijd.

Na een afscheid van de gast gezinnen, werd de busreis terug naar Gassel ingezet, dit na een fantastisch weekend.

Arsenal
Norma