Harmonie "Meer Vreugd" Gassel logo

Nieuws

Bijzondere gift familie van de Lockant-Peters voor de harmonie “Meer Vreugd”- Gassel

Medio augustus werd het bestuur van de harmonie “Meer Vreugd” benaderd door de erfgenamen van Henk en Riek van de Lockant-Peters. Zij deelden ons mede dat zij vanuit de nalatenschap een bedrag aan de harmonie wilden schenken. We kregen het verzoek om te laten weten waaraan we dit geld zouden willen besteden. Om muziek te maken zijn instrumenten van belang, dus vandaar dat het voor ons niet moeilijk was waaraan we het geld zouden besteden. De baritonsaxofoon was hard aan vervanging toe en dus kozen we ervoor om hier het geld aan te besteden. Met de mooie bijdrage van de familie van de Lockant-Peters, en geld van onze eigen club konden we een baritonsaxofoon kopen. Wij zijn hier erg blij mee!
Op donderdag 4 oktober jl. is de baritonsaxofoon symbolisch overhandigd aan de harmonie zoals te zien is op de foto bij dit bericht.
Hierbij willen we de familie van de Lockant-Peters nogmaals hartelijk bedanken.

Schenking 2018
Volg Harmonie nu ook Facebook klik hier >>