Harmonie "Meer Vreugd" Gassel logo

OpMaat

Voor de echte beginnende muzikanten heeft "Meer Vreugd" een studieorkest. De naam heeft te maken met de het niveau van de muzikant, namelijk de tijd dat een instrument wordt bespeeld. De beginners leren in dit studieorkest vooral samen spelen en naar elkaar te luisteren. Verder wordt er aandacht geschonken aan de tekens die in een muziekstuk kunnen voorkomen en wordt er geleerd te letten op de dirigent. Van de leden van studieorkest "Op Maat" wordt verwacht dat ze na enige tijd (meestal na het behalen van het B Diploma) overstappen naar de harmonie. Het leuke van dit studieorkest is dat het niet alleen een mix van jong en oud is, maar dat de oudere muzikanten die in het grote orkest spelen, in het studieorkest een ander instrument bespelen. Het orkest staat olv van Ellen v/d Bosch en Gérard Heijsterman.
Contactpersoon voor het studieorkest "Op Maat" is Mirjam de Valk - Bartels, tel: 0486 - 472272
Voor meer informatie voor opleidingen klik hier

Klik op het logo hieronder voor de Foto reportage van het Jubileum concert van 7 juni 2015

OpMaat 2015